Suomalaista osaamista vuodesta 1980
KANKARI ® Keittiöiden suunnittelu vaatii ammattitaitoa ja kokemusta. Kalustevalikoi- man tulee olla laaja ja korkeatasoinen, mistä suunnittelijan kanssa on  helppo valita mieleiset materiaalit ja värit. Kaikki nämä löytyvät Kankarin  jo vuosia jatkuneista laadukkaiden keittiöiden rakentamisista.  Suunnittelijamme auttavat valitsemaan parhaat ja toimivimmat ratkaisut  lopputulokseen.
NÄKÖÄ JA TOIMIVUUTTA Kankari on suurimpia kalustevalmistajia Suomessa. Rakennamme kaikki kaapistot omalla tehtaallamme Kihniössä. Valmistamme korkeatasoiset kalusteet kaikkiin kodin tiloihin. Kalusteiden materiaalit on tehty kestämään aikaa ja kulutusta tyylikkäästi. Materiaalivaihtoehtoja on runsaasti ja värivaihtoehtoja tuhansia. Vetimet, valaisimet, hanat ym. varusteet löytyvät suoraan tehtaaltamme.
KANKARI-keittiöt näyttäytyvät tuhansien suomalaisten kodeissa.  Viihtyisät, laadukkaat ja toimivat keittiökokonaisuudet sopivat niin isompaan kuin pienempään kodin tarpeeseen. KANKARI-KEITTIÖT © Kankarin Kaluste Oy | Mainostoimisto Zoomi Oy KANKARI Kankarin Kaluste Oy Kankarintie 641 39820 Kihniö  p. 03 440 170 email: kankari@kankari.fi ®
Keittiöt
L-Kaluste Kankarintie 641 39820 Kihniö www.l-kaluste.fi  p. (06) 4575 000 email: info@l-kaluste.fi